Palvelut > Coaching

Coaching – päämäärätietoisesti tavoitteista totta

Coaching on sinun tapasi kehittyä, jos haluat saada aikaan tuloksia haastavissa tilanteissa, ja jos olet valmis uudistamaan työskentelytapojasi.

Coachingin tavoitteita:

  • oman oppimisesi syventäminen
  • oman suorituksesi ja toimintasi parantaminen
  • elämänlaatusi kohottaminen

Varaudu tähän: työskentely haastaa sinut varmasti.
Valmistaudu tähän: mikäli otat haasteen vastaan, yllätyt positiivisesti.

Coaching-työskentely on tulevaisuuteen tähtäävää, määrätietoista ja tavoiteorientoitunutta työskentelyä coachin ja valmennettavan kesken.

Coaching -istunto voi olla vain yksi tapaaminen. Vaihtoehtoisesti voimme pilkkoa suuremman tavoitteen tapaamisten sarjaksi – henkilökohtaiseksi kasvuprosessiksi.

Kiteytetämme tahtotilasi ja asetamme tekemiselle selkeät tavoitteet: näin päädymme haluttuun lopputulokseen, jonka saavuttamista voidaan mitata. Istunnon aikana löydät oman kasvupolkusi kohti onnistunutta toimintaa omien valintojesi, toiveittesi ja toimintasi kautta.

Coach on asiakkaan kumppani, joka kysymyksillään ja havainnoillaan sekä prosessin ohjaamisella luotsaa valmennettavaa hänen valitsemiensa tavoitteiden saavuttajaksi.

Tälle puolimaratonille kannattaa lähteä, vaikka pohjakunto ei olisikaan loistava. Tankkauspisteitä on riittävästi – ja lopputulos palkitsee varmasti!

 

Annankatu 31-33 C 49b, 00100 Helsinki puh 0400 605 149 - Kuvat: Jukka Haltimo, Mikko Kieman ja Cecilia Innanen